Over Ons

 

Beste wereldburger en voedselliefhebber! 

 

We zijn dit project en de webshop begonnen omdat we ons ernstig zorgen maken over het dreigende uitsterven van de wereldwijde bijenpopulatie. Deskundigen op verschillende gebieden zijn van mening dat de mensheid en de industrie veel bijdragen aan de dreigende uitsterving. Bijen worden meer en meer verstoord in het uitvoeren van hun belangrijke taak.

 

We hebben niet de illusie dat we de wereld kunnen redden, maar we hebben sterk de behoefte om de aandacht van mensen te vestigen op een van 's werelds grootste problemen, namelijk het uitsterven van bijensoorten en de zogenaamde Colony Collapse Disorder (de zgn bijenverdwijnziekte).

 

Na het lezen van het werkstuk van mijn dochter over dit wereldprobleem, werden we ons veel meer bewust van de ernst en de grote impact op de wereldwijde voedselvoorziening. Maar hoe geef je dit door aan anderen? Het van de daken schreeuwen is niet de manier, maar het voelt wél zo. We hebben wat nagedacht en toen kwam het idee. We hopen dat MEER BEWUSTWORDING zal worden bereikt door leuke bruikbare artikelen te verspreiden die de aandacht vestigen op het uitsterven van bijensoorten en het massaal doden van bijen wereldwijd. We willen bijdragen aan een massale wake up call voor de mensheid en het besef dat het uitsterven moet worden beëindigd. Veel wetenschappers, onderzoekers, stichtingen, organisaties en imkers wereldwijd luiden al vele jaren de alarmklok.

 

We denken daarom dat er een groter bewustzijn onder de inwoners van de wereld moet komen voor het enorme belang van het bestaan ​​en het nut van de bijen, naast vele insecten, één van de belangrijkste bestuivers van gewassen voor onze totale voedselproductie.

 

Kortom: GEEN BIJEN GEEN VOEDSEL. zo eenvoudig is dat!

 

Om dit wereldprobleem te verklaren, willen we je niet uitputten met allerlei technische uitleg over het leven van de bijen. We denken dat de experts, stichtingen en imkerverenigingen dit beter kunnen doen dan wij. Daarom kunt u op deze site een selectie vinden van verschillende interessante links om u te informeren. En geloof me ..... als je dit leest, zal je sympathie voor deze harde werkers zeker groeien, net als bij ons.

 

Door één van onze producten te kopen, kunt u een verschil maken in het bewustzijn van dit wereldprobleem en we hopen dat ons logo zal bijdragen aan het groeien van de sympathie van ons wereldburgers voor deze kleine diertjes. Onderzoekers en organisaties die projecten ontwikkelen om de bijen te helpen, moeten worden gesteund, of niet soms? Maar hoe kun je dat doen? We streven ernaar om te kunnen doneren aan een bepaalde organisatie, waarvan wij denken dat deze het meest betrokken is en effectief bezig is om een totale ineenstorting te voorkomen. We kunnen alleen donaties realiseren als er veel artikelen worden gekocht via onze webshop!

 

Help ons alsjeblieft OM DE BIJEN TE REDDEN.